ポリティカル・エコノミー班(C01)国際ワークショップ/第3回研究集会(7/15)

日時:2017年7月15日(土) 13:00~17:45

場所:政策研究大学院大学 会議室1A&1B

基調講演: Dr.Jomo K. S.  (Tun Hussein Onn Chair in International Studies, Institute of Strategic and International Studies Malaysia; Senior Fellow, Khazanah Research Institute)

報告:

末廣 昭(学習院大学) ”Responses to the Middle-Income Trap in China, Malaysia, and Thailand”

河野 元子(GRIPS) “Changing Rubber Industry in Post-crises Malaysia and Thailand”

Patarapong Intarakumnerd (GRIPS)  ”Industrial Technology Upgrading and Innovation Policies: Taiwan vs. Thailand (Patarapong Intarakumnerd”

本名 純(立命館大学) “Rebuilding Security Governance in Post-Authoritarian Indonesia: The Irony of Security Sector Reform”

使用言語:英語